Για κρατήσεις καλέστε: 26950 52335
  • - Δωρεάν Πλήρης Ασφάλιση
  • - Έως 40% Έκπτωση
  • - Δεν Απαιτείται Προκαταβολή
  • - Δωρεάν Χιλιόμετρα
  • - Δωρεάν Παραλαβή-Συλλογή στις Περισσότερες Περιοχές
  • - Δωρεάν Παιδικό Κάθισμα
  • - 24ωρη Οδική Βοήθεια
  • - Χωρίς Κρυφές Επιπλέον Χρεώσεις
CALCULATE & BOOK

Pick-up

Location:
Date:

Drop-Off

Location:
Date:
bike car
Καλωσήρθατε στο Ionian Rentals
35 χρόνια πείρα στον χώρο

Το Ionian Rentals είναι η μακροβιώτερη εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων και μοτοποδηλάτων που λειτουργεί εδώ και 35 χρόνια. Συνεργαζόμαστε με αρκετές τουριστικές εταιρίες και πρακτορεία διεθνούς φήμης που μας εμπιστεύονται επειδή προσφέρουμε φιλική εξυπηρέτηση έχοντας πάντα κατά νου τις ανάγκες και την ασφάλεια των πελατών μας. Η έδρα της εταιρίας είναι στον Λαγανά, το πιο φημισμένο τουριστικό θέρετρο της Ζακύνθου και διαθέτουμε άλλο ένα γραφείο στο Τσιλιβή. Παραδόσεις γίνονται σε όλο το νησί. Προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία οχημάτων που θα καλύψουν τις προτιμήσεις κάθε πελάτη. Το πλήθος των ευχαριστημένων πελατών που έχουμε αποκτήσει με το πέρασμα των χρόνων αποδεικνύει την αφοσίωσή μας στην ασφάλεια και τη σωστή εξυπηρέτηση. Κάντε κράτηση μέσω της εταιρίας μας και σας διαβεβαιώνουμε ότι η εξερεύνηση του νησιού θα είναι μια ευχάριστη και αξέχαστη εμπειρία!

Διαχειριστείτε την ηλεκτρονική σας κράτησή

Το ηλεκτρονικό σύστημα κρατήσεων που διαθέτουμε καθιστά τη διαδικασία ενοικίασης οχήματος εύκολη, ασφαλή και γρήγορη. Απλά επιλέξτε το όχημα και την περίοδο που σας ενδιαφέρει και ακολουθήστε τα εύκολα βήματα για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Θα λάβετε άμεση επιβεβαίωση και μπορείτε να μείνετε ήσυχοι ότι το όχημα που έχετε επιλέξει είναι αυτό το οποίο θα λάβετε.

Ειδικές χαμηλές τιμές

Δείτε το ηλεκτρονικό σύστημα κρατήσεων για ειδικές τιμές κατά τις χαμηλές περιόδους καθώς και εκπτωτικά πακέτα και ειδικές προσφορές που διατίθενται για συγκεκριμένες περιόδους και οχήματα. Υπάρχουν οχήματα σε διάφορες τιμές δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε όλους να εξερευνήσουν το όμορφο νησί της Ζακύνθου. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις.

Εξυπηρέτηση πελατών

Θέλουμε οι πελάτες μας να απολαύσουν τις διακοπές τους χωρίς να ανησυχούν για το όχημά τους. Γι’αυτόν τον λόγο παρέχουμε 24ωρη βοήθεια καθ’ όλη τη διάρκεια ενοικίασης. Βρισκόμαστε δίπλα στους πελάτες μας προσφέροντας εξυπηρέτηση, υποστήριξη και έγκυρη πληροφόρηση.